Om os

Om os

Professionel og stabil rengøring

Vi tilbyder professionel og stabil rengøring. Vi har mange års erfaring indenfor faget, og sætter en ære i altid at udfører en grundig rengøring. Vores kunder er vores første prioritet, og vi behandler altid alle kunder individuelt, så vi kan skræddersy den bedste løsning til lige netop dig eller dit firma. Alle aftaler med vores erhvervskunder sker igennem en skriftlig rengøringskontrakt og-plan. Det tilbydes også til vores privatkunder, hvis dette ønskes.

Vi tilbyder vores kunder en sms dagen før deres rengøring, med tidspunktet på ankomst.

Vi er et miljøbevidst firma, som fokuserer på bæredygtighed. Vi vil gerne sparer både dig, vores medarbejdere og miljøet for unødvendige kemikalier. Derfor benytter vi svanemærkede rengøringsmidler, dog i visse tilfælde kan kraftigere midler være nødvendigt.

Vores miljøpolitik

Vi passer på vores miljø ved at,

AC-Rengøring

Professionel og stabil rengøring

Vil du gerne have at din virksomhed altid fremstår pæn og præsentabel? Lad os sørge for at din virksomhed altid er klar til at tage imod nye kunder, og at dine medarbejdere har et godt arbejdsmiljø i rene omgivelser. Vi tilbyder mange forskellige services til vores erhvervskunder.