Priser

Send os en besked

Gratis uforpligtende tilbud

Vi skræddersyer tilbuddet så det passer til lige netop dine behov. 
Vi kan tilbyde at komme ud til dig og udfører en gratis konsultation, eller få et gratis uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen nedenfor, og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer. Du er også velkommen til at ringe til os på 50515567.

  Video

  Rengøring FAQ

  Hvor ofte der skal gøres rent afhænger af mange ting, blandt andet aktiviteten i rummene, arbejdsprocesser, anvendte stoffer og materialer, men også hvilke rum det drejer sig om, da nogle rum, som toilet og køkken, har brug for oftere rengøring end andre.

  Det har altid være kendt at man under rengøring skal starte oppe fra og arbejde sig ned. Men når man støvsuger, hiver man op i alt støvet og det ligger sig rundt omkring. Derfor skal man altid starte med at støvsuge, før aftørring af støv, for at opnå det reneste resultat.

  Hvor lang tid det tager at gøre rent, afhænger af mange ting. Det kommer an på størrelse, hvilken rengøring der skal udføres og hvor beskidt der er.

  Du kan passe på miljøet under rengøringen, ved at benytte vandbesparende rengøringsmetoder, som at bruge fiberklude og mobber direkte fra vaskemaskinen. Du kan sørge for at benytte svanemærkede rengøringsmidler, og at sorterer dit affald.